06 Ocak 2015

Sanal Kazanç çılgınlığı çığ gibi büyüyor

 YAZIYI SONUNA KADAR OKU VE HAYATINDA NELER DEĞİŞİYOR GÖR!

İnternette saatlerce zaman geçiriyor ama bundan para kazanmıyorsanız, henüz bu işin ne kadar kolay olduğunu bilmiyorsunuz demektir!

İnternetten alışveriş yapma oranı geçen yıla göre % 100 artış göstermiş. Artık hepimiz bu çatının altına giriyoruz. Türkiye'de internet kullanan insanların % 69'u internetten alışveriş yapıyor. Sanal dünya artık devasa boyutlarda bir kazanç kapısı.

İnternetten Kimler Para Kazanıyor?
İnternetten para kazanma olayı eskilerde ya bu işi iyi bilen yazılımcı, bu işin içinde olan kişiler ya da ekonomik olarak büyük şirketler için geçerliydi. Zamanla bu değişti. Yeni ve parlak bir fikre sahip olanlar da çok büyük paralar kazanmaya başladılar. Peki ya internet kullanımının had safhaya geldiği bu günlerde durum nedir? İşte işin heyecan verici kısmı da bu. Artık isteyen herkes internetten para kazanabiliyor.

Artık Herkes İnternetten Para Kazanabiliyor
Eskiden bu iş bilgi, tecrübe ve ekonomi isterken artık herkes internetten para kazanabilir hale geldi. Sadece internette yeterince vakit geçiriyor olmanız ve bu işe ilgili olmanız yeterli.

İnternetten Nasıl Para Kazanılır?
Öyle sistemler gelişti ki, internetten para kazanmak için facebook ya da twitter kullanacak kadar bilgiye sahip olmanız yeterli oluyor. Peki sermaye? Ona da gerek yok. Tek sermayeniz bir mail adresi ve sosyal ağlardaki üyeliğiniz.

İnternetten Para Kazanmanın Yolları
Bu güne kadar birçok yöntem duymuşsunuzdur. Hepsi de uğraş gerektiren şeyler. Ama artık gelişen teknoloji herşeyi kolay hale getirdi. İnternette dev bir mağaza açabilirsiniz. Hem de sermayesiz. Mağazanızda aklınıza gelen tüm ürünler bulunabilir. Her markanın her ürününü satabilirsiniz.

Sizin de İnternette Mağazanız Olabilir
Evet internet üzerinde dünyanın en büyük mağazasını kurabilirsiniz. Mağaza kurmak ifadesi gözünüzü korkutmasın. Sadece mağaza başlığını yazarak mağazanızı açmış olacaksınız. İçinde ne mi olacak? Bu gün internetten satılan tüm ürünler. Kozmetikten giyime, elektronikten beyaz eşyaya aklınıza gelen her sektör. Farklı, bilmediğimiz markanın ürünleri değil. Teknosa'dan Bimeks'e, Bosch'dan Arçelik'e, Markafoni'den Bominos Pizza'ya her markanın ürünü sizin mağazanızda bulunacak.

Sanal Mağazamdan Nasıl Para Kazanacağım?
İçinde internetten alışveriş yapılan herşeyin olduğu bu mağazayı kurmak sadece 5 dakikanızı alacak. Bu kadar kolay mı? Hayır daha da kolay. Çünkü yapılan alışverişlerle ilgilenmek zorunda değilsiniz. Kargoyla ürün göndermek zorunda değilsiniz. Hesap, kitap, fatura gibi şeylerle ilgilenmek zorunda değilsiniz. Satılan ürünlerden hiçbir sorumluluğunuz yok. İnsanlar alışveriş yapacak, siz de yapılan alışverişlerden prim alacaksınız. Hem de yattığınız yerden. Siz parmağınızı bile kıpırdatmadan paralar hesabınıza aktarılacak.

Ne Yapmalıyım?
Anlattıklarım ütopik geliyor değil mi? Deneyin ve görün o zaman. Tek yapmanız gereken mağazanızı açmak ve insanların burdan alışveriş yapmasını sağlamak. Evet gerçekten tek yapmanız gereken bu. Tanıdıklarınız, arkadaş çevreniz ya da hiç tanımadığınız sosyal medya takipçilerinizi buradan alışveriş yapmaya yönlendirmeniz yeterli olacak. Onlar alışveriş yapacak siz kazanacaksınız. İnsanlar zaten internetten zaten alışveriş yapıyorlar. Sadece sizin mağazanızdan geçecekler o kadar. Yani farklı biryerden alışveriş yapmayacaklar. Yine hepsiburda.com'dan, Teknosa'dan, Markafoni'den yani zaten alışveriş yaptıkları yerlerden alışveriş yapacaklar ama dediğim gibi sadece sizin mağazanızın çatısının altından geçecekler hepsi bu.

Hadi Artık Başlayalım
Bu sihirli sistemin adı Netlioo. Netlioo'ya üyelik oluşturmanız yeterli. Üye olduktan sonra hemen bir mağaza açıyorsunuz. Hatta mağaza açmadan bile direk kazanmaya başlayabilirsiniz. Artık nasıl olduğunu anlatmaya gerek yok. Üye olun, orda herşey çok basit şekilde anlatılıyor.

Kazanç Zinciri
Fazla yorulmadan kazanmanın bir püf noktası var. O da kazanç zinciri. Herkes birbirine kazandırıyor. Siz birilerine kazandırırken de sizden birşey eksilmiyor. Bunu yapmak için referans koduyla üye olmaya özen gösterin. Siz de Netlioo'ya birilerini üye yaptıkça, onların alışveriş yaptırdığı kişilerden siz de kazanıyorsunuz. Yani bu zincir uzadıkça siz hiçbirşey yapmadan yüzlerce insan size para kazandırıyor olacak. Şimdi artık üyelik oluşturup kazanmaya başlama zamanı. Aşağıdaki resimli linki tıklayıp netlioo'ya gidin üye olun ve kazanmaya başlayın.

Üye Ol Para Kazan

Size örnek olarak benim mağazamın linkini vereyim. Burdan alışveriş yapan herkes bana para kazandırmış oluyor. Mağazaya gitmek için tıkla.

Ayrıca takıldığınız bir yer olursa benimle irtibata geçebilirsiniz.    gencbeyinler  @  hotmail . com
(e-posta adresini aralarında boşluk bırakarak yazıyorum ki bootlar spam mail göndermesinler diye)



Not: Kazanç zincirine katılmak için, üye olurken kullanacağınız benim davetiye kodum: 20152015

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder